Kleur, stijl- en leefadvies

Wat zien ik en hoe voelt dat?

Voor de kleur en styling maak ik gebruik van verschillend gekleurde doeken en gaan we naar jou kijken.

KLEUR & STIJL

Begin 2024 rond ik mijn opleiding als kleurconsulent af. De kracht van kleur en er goed uitzien heeft mij door de jaren heen enorm veel energie gegeven, zeker in de perioden dat het niet zo goed met mij ging. Het gaf en geeft mij de boost om middenin het leven te durven staan en door te gaan. De combinatie bewust met kleur omgaan en er goed uit te zien samen met systemisch werk heeft mij geholpen mezelf echt te leren kennen en te stralen!

Vanaf april 2024 ben je bij mij welkom voor een individuele kleursessie of een workshop met een aantal vrienden/vriendinnen.

Wat je kunt verwachten:
Advies op maat qua kledingkleuren, stijl, figuur, bril, haarkleur en make-up incl. kleurenanalyse. De workshop is voor 4-8 personen waarbij ook iedereen een kleurenanalyse krijgt. Met tips op het gebied van kleding en haarkleur. Dit alles onder het genot van koffie/thee en iets lekkers.

Dus kom kleur bekennen in het voorjaar 2024 bij Pearl Lightning!

LEEFSTIJL

Hoe komt het toch dat je niet afvalt of juist kilogrammen wilt aankomen? Je doet zo je best om gezond te leven en je energiek te voelen, je begint enthousiast aan je zoveelse poging en weer lukt het je niet vol te houden. Een gezonde leefstijl is niet altijd even gemakkelijk, zeker gezien alle lekkernijen en verleidingen die onze neus passeren. Het hoeft niet om het ideaal plaatje te gaan, je lekker in je vel voelen is vaak al heel wat waard. Wat maakt het voor jou dat dit niet lukt?

Ik ben benieuwd waar jij mee worstelt.

Wil jij aan je kilo’s werken? Wil je leren wat gezond en lekker eten is? Wil jij je jojo gedrag inleveren (jojo-nogo)? Wil je regie over je eten? En wil jij inzicht in jouw eetpatroon?

Vooral het laatste is van belang want als je weet waar het bijvoorbeeld vandaan komt kun je er wat aan doen. Want na het inzicht komt de handeling en die brengt verandering. Het inzicht kun je verkrijgen middels systemisch werk, dit kun je individueel doen of met een groep waarbij je een vraag kunt inbrengen bij een opstelling. Zie voor meer informatie mijn andere aanbod.

Een goede leefstijl brengt je vitaliteit op peil!

 

 

Het kan zo maar zijn dat jouw binnen- en buitenkant onlosmakend zijn verbonden.
Voel je je goed van binnen en zit je lekker in je vel dan straal je dit uit. Én als je straalt geeft je dit ook weer een goed gevoel van binnen en is oneindige beweging mogelijk

Neem hier contact met me op 

Pearl Lightning | Nieuwe Streek 66 | Kolhorn | 06 53750909 | KvK 90060423 | nicole@pearllightning.nl

heb je een vraag?