Over mij

Nicole Osendarp

Met al mijn ervaring en talenten stimuleer ik mensen dingen te doen waarin ze goed zijn en help ik ze in hun kracht te zetten en hun volledige potentieel te kunnen en van zichzelf mógen leven. Dit doe ik aan de hand van opstellingen en persoonlijke coaching. Zo kunnen misschien nieuwe inzichten ontstaan en kom jijzelf weer In Zicht!

Na jarenlang voor diverse werkgevers te hebben gewerkt (ziekenhuis, farmaceuten, provinciale overheid) werk ik sinds april 2022 volledig aan mijn eigen project/droom. Een andere woning in een prachtig landelijk gebied met een waanzinnige trainingslocatie waar iedereen zijn innerlijke struggles onder ogen mag zien. Je bent bijzonder welkom bij Pearl Lightning!

Omdat ik zelf heb ondervonden hoe belangrijk ik het vind mezelf goed te voelen heb ik veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan (NLP practitioner, master en de NLP trainers opleiding, gewichtsconsulent, systemisch begeleider/coach van familieopstellingen en kleurconsulent). Deze trainingen hebben me doen inzien heel dicht bij mezelf te blijven en hiervan bewust te zijn. Mensen helpen zich ook goed te voelen en vol bewustzijn in het leven te staan is mijn persoonlijke drijfveer geworden.

“Ik word heel blij als mensen bewust worden van hun onbewuste processen en snappen waarom of waardoor ze niet verder kwamen en nu weten wat ze anders gaan doen. Ik ondersteun ze bij het proces om van de huidige naar de gewenste situatie te komen. Om ze uiteindelijk weer te laten stralen. En als mensen soms met verbazing (onbewust) hun parel of talent ontmoeten en hiermee aan de slag gaan is mijn missie helemaal geslaagd”.

Neem hier contact met me op 

Pearl Lightning | Nieuwe Streek 66 | Kolhorn | 06 53750909 | KvK 90060423 | nicole@pearllightning.nl

heb je een vraag?